Project Closer Project Opener

    Residential Refurbishment

    • Location
      Bellevue Hill, Australia
    • Category
      Residential
    • Floor Area
      200m2
    • Year
      2005
    • Cost
      AUD 200’000. -
    • Status
      On hold

    View more work like this

    Description

    The existing oceanic style two-storey residence required a general renovation to the interiors, which included floor finishes, soft furnishings, lighting & a kitchen fit-out. The ground level is mainly used to host events by the Consulate General. A new travertine floor was proposed in the open living area and a full catering kitchen was to be accommodated. New modern furniture classics and lighting replaced the old to give the residence a modern Swiss identity and outlook. The same applied to private quarters on the upper floor, although providing a more personalised touch for the newly located Consul General and their family.

    Team

    • Client: Consulate General of Switzerland, Federal Department of Foreign Affair
    • Architects: VOLPATOHATZ, Marco Volpato, Nicole Hatz